22. juni 2017
Weekblad Wijdemeren en toeval 'Dit boek heeft alles in zich om een bestseller te worden'. Het zal je maar gezegd worden. Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Deze opmerking staat in het interview dat Weekblad Wijdemeren met mij hield naar aanleiding van het boek Overwonnen Verlangen. De schrijfster is Karin van Hoorn. Ik ken haar nog van mijn tijd bij AVRO Minjon, de jongerenomroep van de AVRO. Daar was zij mijn begeleidster. Karin trof mijn boek aan in boekenwinkel CW76 in Kortenhoef en...
04. juni 2017
Het boek Overwonnen verlangen wordt vooral gelezen door vrouwen. Het is niet zo vreemd dat het online magazine damespraatjes.nl een recensie wilde schrijven. In dit geval mooi geschreven door Karin van Leeuwen. De recensie is hier te lezen.
20. april 2017
De lokale krant Almere Vandaag publiceerde een interview, waarbij het gesprek ook ging over de tweede laag die Overwonnen Verlangen kenmerkt: het werkboek onder de titel Lees je Gelukkig. Het interview is hier te lezen.
07. april 2017
De site boekenrouwverwerking.nl heeft mooie aandacht voor Overwonnen verlangen. Op deze site vind je een groeiend assortiment van Boeken over Leven, Verlies en Rouwen.
27. maart 2017
De site VillaMedia is bestemd voor journalisten. Het blad plaatste een interview met Marcel Beijer over zijn werk als schrijver, journalist en hypnotiseur. Die combinatie leidde uiteindelijk tot het boek Overwonnen verlangen.
19. maart 2017
Overwonnen Verlangen is een klassieke liefdesroman. Maar het is méér. Misschien leuk om een tipje van de sluier op te lichten. Het centrale thema in het boek is: bestaat toeval? En gebeurt alles in het leven met een reden? Ook als die reden bizar is, of onbegrijpelijk? En wat doe je als het toeval zich zó onvoorstelbaar aandient, dat het werkelijkheid lijkt? Daarnaast gaat het boek (natuurlijk!) over rouw. Maar vooral over liefde. De thema's in het boek zijn thema's die in ieders leven...
18. maart 2017
Dinsdag verschijnt Overwonnen Verlangen. Ben zelden nerveus, nu best wel een beetje. Zeker als je dan ook nog geïnterviewd wordt in het Engels voor Paperback Radio. In het derde deel van het gesprek komt ook het boek De Redactie aan bod, over herinneringen aan De Gooi- en Eemlander. Ik heb daar ook een hoofdstuk voor geschreven. Dat boek komt in mei uit.Het interview is hier te beluisteren.
15. maart 2017
De krant Almere DEZE WEEK publiceerde 15 maart een interview met mij over het boek Overwonnen Verlangen. Voor het eerst gaf ik wat informatie over het hóe en waaróm van het boek. Het interview is hier te lezen.
08. maart 2017
De boektrailer van Overwonnen Verlangen, geproduceerd door VPromotions, is al meer dan 2000x keer bekeken op Facebook. De trailer geeft in één minuut de opmaat naar het verhaal. Op YouTube is de trailer meer dan 100x bekeken.